SIM 210

Sredstvo za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva kod visokih i niskih temperatura. Otpornost na vodu omogućuje široku primjenu na svim dijelovima gdje je prisutna vlaga i voda.

SIM 93

Sintetsko mazivo namjenjeno je za podmazivanje i brtvljenje reduktora, prirubnica, zasuna i ventila, a specijalno se preporuča za podmazivanje rabljenih ventila i zasuna.

Destilirana voda

Voda brez iona, elemenata u tragovima in nečistoća, koje su prisutne u izvorskoj ili vodi iz vodovoda. oda brez iona, elemenata u tragovima in nečistoća, koje su prisutne u izvorskoj ili vodi iz vodovoda.

IVASOL LD

Biorazgradivo sredstvo za čišćenje i dezinfekciju. IVASOL LD sadrži smjesu soli, neionskih i kationskih tenzida i dezinficijensa, kojima se postiže dvostruki efekt – čišćenje i dezinfekcija.

IVASOL DS

IVASOL DS je djelotvorno i ekonomično sredstvo za odmašćivanje i čišćenje, a sadrži površinski aktivne i emulgirajuće komponente te posjeduje izvanrednu sposobnost otapanja i uklanjanja ulja i masnoća.

SIM – 80

Sintetsko mazivo i brtvilo koje se primjenjuje u automobilskoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji, naftnoj i petrokemijskoj industriji, remontnoj djelatnosti, kao i za široku potrošnju.